Locatie op kaart niet juist?

ExperienceTravel is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe reizen op maat. Onvergetelijke, exclusieve reizen die geheel aan uw wensen voldoen. Als moderne ontdekkingsreiziger wilt u de mooiste plekjes op aarde immers graag op úw manier ontdekken. Zo kunt u op een avontuurlijke manier of in luxe reizen naar een vijftigtal verre bestemmingen. Van Botswana tot Alaska en van Frans Polynesië tot de Galápagos archipel. Ieder reisprogramma wordt tot in de puntjes afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij mag u rekenen op een hoogstaande service, een onvergelijkbaar kwaliteitsniveau en een uitmuntende kennis.

Onze reisspecialisten stellen een reis samen met uw wensen als uitgangspunt. U weet immers als geen ander wat uw verwachtingen zijn. Uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel, en deze zet zich ook tijdens uw reis door. Bijvoorbeeld in de lodges of resorts waar u verblijft. Hoe hoog uw verwachtingen ook zijn, ExperienceTravel maakt deze graag waar.

Duurzaam een verre reis maken. Kan dat wel? ExperienceTravel gelooft dat duurzaam reizen vooral te maken heeft met bewuste keuzes maken. Daar helpen we u graag bij door er bij de samenstelling van uw reis al rekening mee te houden. Door bijvoorbeeld te kiezen voor kleinschalige accommodaties in plaats van grote hotelketens geniet u niet alleen van persoonlijke kwaliteit en een unieke sfeer, u steunt ook de lokale ondernemers. Het maakt uw reis interessanter en waardevoller en u leert het land ook nog eens beter kennen.

Neem een kijkje op onze website voor reisverhalen, of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Reizen, Vakantie, reis, droomreis, Travel

ExperienceTravel

Vakantie

Adres

Larenweg 40
5234 KA 'S-HERTOGENBOSCH

Contact

Tel. 073-5482060
Website www.experiencetravel.nl

Gegevens aanpassen