Locatie op kaart niet juist?

House of U een jong bedrijf dat sterk groeit. We produceren op klantorder exclusieve design prints voor de internationale mode- en interieur markt. We staan bekend om het leveren van korte tot middellange metrages met klant specifieke en daarom unieke hoogwaardige prints. Ook het integreren van prints in mode design wordt ondersteund.


House of U produceert bedrukte stoffen voor de mode en entertainment industrie, onder andere stoffen voor sport- en strandkleding. Wij maken prints van een hoge kwaliteit in de hoeveelheid dat u nodig heeft op het stof van uw keuze.

House of U produceert in opdracht bedrukte stoffen en maakt het mogelijk om uw printproductie uit te besteden. We produceren een hoge kwaliteit prints, ook in relatief kleine metrages, met een korte levertijd.

Voor mode, theater, promotie, interieur en kunst markt. Unieke prints, met een hoge kwaliteit, in de hoeveelheid die u nodig heeft, op de stof die u wenst.

Met de digitale printers speciaal ontwikkeld voor het direct bedrukken van stoffen. Zijn we in staat om buitengewone prints te produceren : unieke designs, perfecte detaillering, grote formaten in een onbeperkt aantal kleuren.

House of U produceert veel bedrukte stoffen voor de mode- en interieurbranche, zoals Comme des Garcons, Paul Smith, Julien McDonald, The People of the Labyrinths en vele anderen. Ook voor kunstenaars, ontwerpstudio’s en theaterproducties worden hoogwaardige prints vervaardigd.

Ons uiterst bekwaam personeel bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in textieldesign en printing en daardoor kan elk idee dan ook worden vertaald naar drukwerk dat aan uw behoefte voldoet. De input kan bestaan uit digitale data, een originele tekening, foto of een dia.

Geinteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

printen op textiel, printen op linnen, printen op doek

House of U

Mode
bedrijfslogo

Adres

Hoppenkuil 27
5626 DD EINDHOVEN

Contact

Tel. 0493441222
Website https://www.houseofu.com/nl/

Gegevens aanpassen