Mosae Group Travel

Locatie op kaart niet juist?

Een studie- of schoolreis voor een grote groep. Een bezoek aan een onderwijscongres. Een los vliegticket inclusief een visum voor een stagebegeleider. Of het nu gaat om het organiseren van een meerdaagse reis, het samenstellen van een reisprogramma of het geven van advies, Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.

Bij Mosae Group Travel kunt u ook terecht voor andere maatwerk reizen zoals bedrijfs-, taal- en personeelsreizen. Ook verzorgen wij in opdracht van het UWC Maastricht alle vluchten van de boarding students die voor de laatste twee jaren van hun middelbare school programma naar Maastricht komen. Ook verzorgt Mosae Group Travel taalreizen specifiek gericht op middelbare scholen.

Mocht u een studiereis willen organiseren voor vakverenigingen of bedrijven, dan helpt Mosae Group Travel u op weg door de volledige reis te organiseren inclusief inhoudelijk programma. Of, wanneer u zelf al een programma heeft, alleen bij het logistieke aspect van de reis. Zo organiseerden we onder andere een studiereizen naar musea in Luik, Gent en Antwerpen voor de Nederlandse Museum Vereniging en agrarische studiereizen naar Kent en Italiƫ voor een agrarisch adviesbureau.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Mosae Group Travel.

Schoolreizen, studiereizen

Mosae Group Travel

Vakantie

Adres

Weert 13
6222 PG MAASTRICHT

Contact

Tel. 043 3112061
Website https://www.mosaegrouptravel.nl

Gegevens aanpassen