Kooiker Zuigtechniek

Locatie op kaart niet juist?

Moet u graafwerkzaamheden uitvoeren op een kwetsbare locatie met kabels en leidingen? Dan is zandzuigen een veiliger, beter en sneller alternatief dan graven met een graafmachine. Een zandzuiger werkt snel en beperkt de overlast tot een minimum. U voorkomt elke kans op graafschade.

Kooiker Zuigtechiek B.V. is specialist in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Bij het vrijgraven van boomwortels, het ruimer maken van een kruipruimte of bij de reiniging van metaalbewerkingsmachines helpt Kooiker Zuigtechniek B.V. u graag verder.

Met de aankoop van een zuigwagen begonnen wij in 2006 als één van de eersten in Nederland met het vrijzuigen van kabels en leidingen. Een uitkomst voor de (petrochemische) industrie, maar ook voor het reguliere kabel- en leidingwerk in stadskernen en nieuwbouwwijken; waarbij kabelschade koste wat het kost moet worden voorkomen. Inmiddels is ons machinepark, evenals de toepassingen van zuig- en blaastechniek, flink uitgebreid.

Zandspuiten, dakgrind blazen of isolatieschelpen aanbrengen: op iedere locatie en met ieder materiaal weet Kooiker Zuigtechniek B.V. zijn doel te bereiken. Stiptheid, efficiëntie en oplossingsgericht werken staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u vragen over de toepassingen van zuigtechniek, blaastechniek of bent u benieuwd
wat Kooiker Zuigtechniek B.V. voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vul het contactformulier op de website in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

KTZ zandzuigen

Kooiker Zuigtechniek

Techniek

Adres

Ambachtsstraat 7
7951 ZA STAPHORST

Contact

Tel. 0522-729210
Website https://kooikerzuigtechniek.nl/zand-zuigen

Gegevens aanpassen