Lucardi Juwelier Den Haag Centrum

Locatie op kaart niet juist?

Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

Bij Lucardi Juwelier kun je terecht voor sieraden en horloges van bekende en onbekende merken, waaronder Casio, Pulsar en Guess. Bezoek een van onze 104 filialen verspreid door heel Nederland.

De Spuistraat heeft vele winkels, maar ben je op zoek naar een juwelier in deze omgeving, dan moet je naar Lucardi Juwelier Den Haag! Pas sinds januari 2016 heeft dit filiaal de deuren geopend op deze bijzondere plek, vlakbij de passage. Doordat er veel nieuwe winkels zijn bijgekomen in deze omgeving zit Lucardi op een perfecte locatie voor het shoppende publiek, het mooiste stukje van de stad. Het vele glas en een nieuw interieur zorgt ervoor dat de juwelier in Den Haag de uitgebreide collectie op een mooie en stijlvolle manier kan presenteren.

Bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

juwelier, horloges, sieraden

Lucardi Juwelier Den Haag Centrum

Juwelier

Adres

Spuistraat 24
2511 BD DEN HAAG

Contact

Tel. 070-3639467
Website https://www.lucardi.nl/nl-nl/juweliers/den-haag-centrum

Gegevens aanpassen