Woon-Boerderij Maja

Locatie op kaart niet juist?

Op zoek naar een nieuwe houten vloer? Kom dan langs bij Woonboerderij Maja in Drachten. Daar vindt u de mooiste houten vloeren én onze werkplaats: de plek waar we al die mooie houten vloeren op ambachtelijke wijze hun unieke en karakteristieke uitstraling geven. Nieuwsgierig geworden? In onze online showroom vindt u een greep uit onze collectie houten vloeren, maar u kunt ook ons aanbod in PVC, robuuste tafels of unieke raambekleding bekijken. Woonboerderij Maja is al 25 jaar bijzonder in vloeren, bijzonder in wonen.

U loopt er elke dag op en u ziet het ook elke dag; uw vloer. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat de vloer die u uitkiest écht helemaal naar wens is. Zowel qua uiterlijk maar ook als het gaat om de kwaliteit.

Wij bieden u een prachtig aanbod aan vloeren aan. Perfect voor iedere situatie. Of u nu alleen woont, met uw gezin en kleine kinderen, of met uw huisdier(en).

Bent u op zoek naar mooie meubels voor uw woninginrichting? Wij leveren houten meubels uit voorraad maar u kunt er ook voor kiezen om een houten meubel volledig op maat te laten maken. Als u op zoek bent naar raamdecoratie voor welke ruimte dan ook in uw woning, Woonboerderij Maja heeft het staan, of in dit geval, hangen!

Kom langs in onze woonwinkel in Drachten. Hier staan alle meubels in een huiselijke sfeer voor u uitgestald.

Woonboerderij maja, Maja, drachten, vloeren, eiken, meubels

Woon-Boerderij Maja

Interieur

Adres

Het Zuid 57
9203 TC DRACHTEN

Contact

Tel. 0512- 538505
Website https://www.woon-boerderijmaja.nl/

Gegevens aanpassen