Locatie op kaart niet juist?

Merkx brengt uw huisstijl tot leven. Wij geven uw bedrijf de uitstraling die het verdient, van buiten én binnen! Met raamfolie, belettering, autobelettering, buitenreclame en bewegwijzering van Merkx vestigt u de aandacht op uw bedrijf en uw producten of diensten. Ook voor uw interieur bieden wij mooie oplossingen om uw identiteit te versterken. Door gebruik te maken van wandbekleding bijvoorbeeld voorziet u elke ruimte van uw eigen stijl en geeft u uw medewerkers of bezoekers een goed gevoel. Heeft u bedrijfsauto’s? Merkx voorziet ze graag van belettering en bestickering, zodat u ook op de weg indruk maakt.

Al sinds 2001 timmert Merkx aan de weg. Begonnen met het blinderen en tinten van autoruiten, maar inmiddels bieden wij reclame- en beletteringsoplossingen voor alle mogelijke signing vraagstukken. Merkx is uitgegroeid tot een totaalleverancier op gebied van visuele communicatie. Kortom: bij Merkx vindt u alles onder één dak wat u nodig heeft om uw merk tot leven te brengen. Wel zo makkelijk!

Merkx brengt uw merk voor u tot leven en laat geen kans onbenut om uw bedrijfsnaam, logo en reclameboodschap zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Wij staan voor u klaar met een ruim assortiment, een schat aan ervaring en vakkundig advies. Bel ons op 073 - 644 63 44, dan helpen wij u direct. Of vul het formulier op de website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met ú op!

raamfolie, zonwerende raamfolie, warmtewerende raamfolie, belettering, autobelettering, auto belettering, wandbekleding, buitenreclame, reclameborden, vlaggen, spandoeken, banieren, gevelletters, signing, bewegwijzering, reclame

Merkx

Reclame

Adres

Jacob van Maerlantstraat 86-90
5216 JM 'S-HERTOGENBOSCH

Contact

Tel. 073 644 63 44
Website https://www.merkx.nl/

Gegevens aanpassen