Locatie op kaart niet juist?

De elektrische verwarming van Heat Save!

Met Heat Save bent u klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin we onze huizen niet ouderwets verwarmen met gas, maar met elektriciteit. Onze elektrische verwarming is daarom gebruiksvriendelijk, veilig en draagt bij aan de duurzame oplossing voor onze toenemende vraag naar energie.

U bent op zoek naar directe, veilige warmte, waar en wanneer u het nodig heeft! Of dat nu in de serre, studeerkamer of in de badkamer is. Met de Heat Save straalkachel haalt u comfort en kwaliteit in huis.

U bent op zoek naar hoofdverwarming. Daarom laten wij u kennismaken met onze Batirad eco-verwarming. Deze is gemaakt van duurzaam, 100% zuiver accumulatie witsteen. De Batirad is de zuinigste elektrische verwarming: voor 4 uur warmte heeft u slechts 1 uur energie nodig!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag een van onze producten persoonlijk ervaren? Plan dan nu een afspraak in bij ons in de showroom.

Heeft u vragen? Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of we zien u graag in onze showroom.

heat, save, straalkachel, zuinig, hoofdverwarming, radiatoren, energie, batirad, radiator, radiatoren, elektrisch, warmte, verwarming, kachel, zuinig

Heat Save

Techniek

Adres

Plaza, 12
4782 SK MOERDIJK

Contact

Tel. 0168-389333
E-mail Marketingheatsave@gmail.com
Website https://www.heatsave.nl/

Gegevens aanpassen