MamaLoes Babysjop Urk

Locatie op kaart niet juist?

Ook in het Noorden van het land kun je terecht voor de leukste babyspulletjes van MamaLoes! MamaLoes Urk is sinds 19 mei 2018 geopend, en is een ruime babywinkel (500 m²) waar je telkens weer verrast zult worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Je vindt er naast de bekendere merken talloze andere bijzondere, kwalitatieve babyproducten van minder bekende merken voor een extra scherpe prijs.

In de winkel vind je een gevarieerd assortiment van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en veiligheidsartikelen. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes Urk aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een verrassend en uniek assortiment, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Ons deskundige MamaLoes team staat met liefde en plezier voor je klaar om je te informeren, helpen en vooral om voor een gezellige shop-ervaring te zorgen. Zij kunnen jou niet alleen helpen aan een prachtige kinderwagen of autostoel, ook voor andere vragen en informatie over spullen in onze webshop kun je bij hen terecht. De koffie staat klaar!

babykleding, babyproducten, baby spullen, baby winkel, baby winkel in urk, baby kleding urk

MamaLoes Babysjop Urk

Winkel

Adres

Klifweg 9
8321 EH URK

Contact

Tel. 013-2205913
Website https://www.mamaloesbabysjop.nl/onze-winkels/urk

Gegevens aanpassen