MamaLoes Babysjop Goirle

Locatie op kaart niet juist?

MamaLoes Goirle was de allereerste MamaLoes winkel. Op 1 december 2009 opende MamaLoes en Kids, zoals MamaLoes toen nog heette, haar deuren in Goirle. In september 2018 is de winkel verhuisd naar een nieuwe locatie in Goirle, maar uiteraard met dezelfde service die je van MamaLoes gewend bent.

In de winkel vind je alles voor je baby en peuter. Van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en babykamers. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen.

Het MamaLoes team neemt graag de tijd voor je en zal je dan ook altijd van deskundig advies voorzien. De koffie staat klaar!

De topproducten uit ons assortiment vind je in de winkel, maar in onze webshop vind je nog veel meer! Daarom is er, net als in onze andere vestigingen, de mogelijkheid om in onze webshop te bestellen en je bestelling op te halen in de winkel. Net zo makkelijk!

babykleding, babyproducten, baby spullen, baby winkel, babykleding goirle, baby winkel in goirle

MamaLoes Babysjop Goirle

Winkel

Adres

Bergstraat 104
5051 HE GOIRLE

Contact

Tel. 013-2205915
E-mail marketing@mamaloesbabysjop.nl
Website https://www.mamaloesbabysjop.nl/onze-winkels/goirle

Gegevens aanpassen