MamaLoes Babysjop Eindhoven

Locatie op kaart niet juist?

In winkelcentrum Woensel in Eindhoven vind je sinds 19 mei 2018 een gezellige MamaLoes winkel op een prachtige locatie op de hoek. Hier kun je terecht voor alle basisbehoeften voor jou en je baby. In de winkel (300 m²) zal je verrast worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Van echte MamaLoes merken tot aan bekendere merken, hier kun je slagen!

Ons deskundige MamaLoes team staat graag voor je klaar om je te informeren, helpen en vooral om voor een gezellige shop-ervaring te zorgen. Zij kunnen jou niet alleen helpen aan een prachtige kinderwagen of autostoel, ook voor andere vragen en informatie over spullen in onze webshop kun je bij hen terecht. De koffie staat klaar!

De topproducten uit ons assortiment vind je in de winkel, maar in onze webshop vind je nog veel meer! Daarom is er, net als in onze andere vestigingen, de mogelijkheid om op de site te bestellen en te kiezen voor ophalen in de winkel. Net zo makkelijk!

babykleding, babyproducten, baby spullen, baby winkel, baby winkel in eindhoven, babykleding eindhoven, baby spullen eindhoven

MamaLoes Babysjop Eindhoven

Winkel

Adres

Winkelcentrum Woensel 242
5625 AG EINDHOVEN

Contact

Tel. 013-2205911
Website https://www.mamaloesbabysjop.nl/onze-winkels/eindhoven

Gegevens aanpassen