Lucardi Juwelier Utrecht Centrum

Locatie op kaart niet juist?

Bij Lucardi Juwelier kun je terecht voor een breed assortiment aan sieraden en horloges. Zo vind je hier bekende merken als Pulsar en Casio, maar ook onbekendere betaalbare merken als Regal en Colours by Kate. Loop gerust eens binnen bij een van onze filialen!

Utrecht is een bekende domstad, met gezellige straatjes, knusse terrasjes en heel veel leuke winkels. Ieder jaar komen er miljoenen mensen naartoe om te genieten van deze historische binnenstad, een hapje te eten of een van de vele evenementen te bezoeken. Je vindt alle landelijke winkelketens in het stadshart van Utrecht en natuurlijk kan een Lucardi Juwelier Utrecht Centrum daar niet in ontbreken! Het is een gloednieuwe winkel, met een mooi interieur en fijne indeling. Dus kom snel langs als je in de buurt bent en bezoek de fijnste Juwelier in Utrecht!

Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

juwelier, horloges, sieraden

Lucardi Juwelier Utrecht Centrum

Juwelier

Adres

Bakkerstraat 6
3511 JW UTRECHT

Contact

Tel. 030-3072014
Website https://www.lucardi.nl/nl-nl/juweliers/utrecht-centrum

Gegevens aanpassen