Locatie op kaart niet juist?

SHE Art Gallery is een grote, eigentijdse kunstgalerie in Nuenen, onder de vlag van Eindhoven. De ruimte is sfeervol ingericht met Chesterfield banken en een houtkachel, een of meerdere lange vergadertafels en natuurlijk heel veel moderne kunst!

U kunt onze ruimte huren per dagdeel tussen 9 en 13 uur van maandag t/m vrijdag. Op maandag, dinsdag en donderdag kan de ruimte ook ’s middags gehuurd worden tussen 14 en 17 uur.

Wij zetten de vergadertafels, beamer en white-board voor u klaar en schenken koffie, thee en water. Mocht u verder wensen hebben dan regelen wij dat via een cateringbedrijf.
Wij hebben plaats tot 18 personen aan de tafels. Verder nog een hangplek voor 6 personen in de Chesterfields.

De collectie kunst bij SHE Art Gallery is modern en pakkend! In een sfeervolle ambiance exposeren wij een grote collectie kunstwerken van een vaste en wisselende groep kunstenaars, voornamelijk uit Nederland. Wij hebben altijd exposities van onze vooraanstaande, professionele kunstenaars of van een aanstormend, veelbelovend talent. Tevens organiseren wij proeverijen, workshops en evenementen, hosten wij off-site vergaderingen, teambuilding- of brainstormsessies, en geven wij kunstadvies op maat.

Wat een kans! Wij bieden graag een podium aan professionele gast-kunstenaars die willen exposeren in een galerie. Talent vindt zijn weg naar de galerie, dagelijks krijgen wij aanvragen van kunstenaars en het is onmogelijk om ieder een plek te bieden. Wij hebben, alleen voor de allerbeste kunstenaars uit deze groep een deel van de galerie gereserveerd, waar zij kunnen schitteren. Een grote gezellige ruimte met verschillende muren, tafels en sokkels, die per deel en per 4 weken gehuurd kunnen worden. Let wel, we voeren een streng ballotage beleid.

Overzicht van wat er de komende maanden op de agenda staat.
Exposities, proeverijen, solo exposities, introductie nieuw werk, workshops, off-site vergaderingen en nog veel meer.

Kunst, galerie, gallery, art gallery, kuntgalerie, kunst galerie

SHE Art Gallery

Kunst

Adres

De Huufkes 34
5674 TM NUENEN

Contact

Tel. +31 (0)6 42 62 16 22
Website https://www.sheartgallery.com/

Gegevens aanpassen