Ransz Bouw Advies

Locatie op kaart niet juist?

Uw bouwkundig adviseur bij Ransz Bouw Advies is Edwin Ransz. Edwin heeft uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Momenteel werkt Edwin nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft hij up to date met zijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

Ransz Bouw Advies voldoet aan de criteria om aangemerkt te worden als gecertificeerde kwaliteitsborger. Wij werken er op dit moment hard aan om alle processen te beschrijven zodat we bij de inwerkingtreding van de Wkb daadwerkelijk beschikken over de benodigde certificering om u ook dan als gecertificeerde kwaliteitsborger te ondersteunen bij uw bouw- of verbouwplannen. De exacte datum dat deze wet in werking zal treden is nog afhankelijk van politieke besluitvorming. Als úw bouwkundig adviseur zullen wij u op de hoogte houden over de ontwikkelingen rondom deze nieuwe wet.

Bouwkundige keuring, aankoopkeuring, bouwtechnische keuring, bouwkundige tekening, bouwkundig tekenwerk, Omgevingsvergunning, bouwtoezicht, bouwbegeleiding, bouwkundige vragen.

Ransz Bouw Advies

Advies

Adres

Zwaansweg 12
6071 GV SWALMEN

Contact

Tel. 06-36588629
E-mail info@uwbouwkundigadviseur.no
Website https://uwbouwkundigadviseur.nl

Gegevens aanpassen