Locatie op kaart niet juist?

Sinds 1998 begeleidt Pieter de Vries dga’s en CEO’s van kleine, middelgrote en grote bedrijven en doceert hij op internationale businessschools. Hij is gespecialiseerd in coaching, bedrijfsadvies en overnamebegeleiding.

Discretie is een van mijn kernwaarden. Toch is er een geheim dat ik graag met iedereen deel: het geheim van succes en geluk. Ik werkte als manager, directeur en managementadviseur en ontdekte waarom sommige mensen succesvol zijn en andere mensen niet. Dit geheim deel ik graag. Sterker nog: ik maakte er mijn werk van en ontwikkelde het Universal Leadership Program. Ik coach ondernemers, teams en groepen.

Een goede directeur kan ook zeilen. Je weet dan als geen ander hoe je koers kunt houden. Ook met tegenwind. Als je bepaalt welke richting je op wilt en welke obstakels je tegenkomt, gaat iedereen voor je overstag.

Een fusie of overname kan je een hoop grijze haren bezorgen. Het is een tijdrovend proces waarbij veel kan mislopen. Maar als het wél lukt, is het een triomf voor jou als ondernemer en levert het je heel wat op. Zeker als het lukt op jouw voorwaarden en op jouw manier. Wees slim en schakel hulp in bij zo’n grote stap. Fusie-en overnamebegeleiding vraagt om een goede sparringpartner. Iemand die overziet wat de gevolgen zijn voor jou en jouw bedrijf – op lange en korte termijn.

Coaching, bedrijfsadvies, bedrijfsoverdracht

Pieter de Vries

Coaching

Adres

Van Hengellaan 2
1217 AS HILVERSUM

Contact

Tel. 0355448807
Website https://pieterdevries.com/

Gegevens aanpassen