DJ John Valk Drive-in Show

Locatie op kaart niet juist?

DJ John Valk zorgt met zijn unieke Drive-in Show voor een onvergetelijke dansavond. Het maakt John niet uit om wat voor feest het gaat. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een verjaardag: John maakt het tot een gezellig, swingende party. Het succes van een feest wordt toch grotendeels bepaald door de muziek. DJ John weet als geen ander hoe hij de aanwezigen moet aansporen om gezellig te genieten en eventueel zelfs mee te swingen. Zijn collectie en draaistijl laat hij afhangen van het publiek waar hij voor staat. Zo draait hij voor jong en oud van Rock & Roll tot de hedendaagse top 40. Heb je bepaalde ideeën of wensen? Bespreek ze gewoon met John en hij zorgt dat het helemaal wordt zoals je in gedachten had.

Een dj huren voor de mooiste dag van jullie leven? Dat is niet zomaar iets, daar willen jullie het beste van het beste voor hebben! Een bruiloft dj zorgt immers voor de sfeer van jullie bruiloft. Zoek niet verder, DJ John Valk is de man die jullie bruiloft laat schitteren! Vooral met de nieuwe led tv dj-booth zijn er ook visueel allerlei leuke mogelijkheden om je bruiloft nog meer glans te geven doormiddel van foto's, filmjes of een welkomstboodschap!

Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een bekwame DJ uw feest in de juiste banen lijden. Hij moet op zo een bedrijfsfeest alle leeftijden het naar de zin maken. En natuurlijk moet het een waardevolle avond worden voor de medewerkers en eventueel andere relaties waar u indruk op wilt maken. Met het nieuwe led tv meubel is het ook mogelijk om uw bedrijf te promoten, doormiddel van logo, foto's of filmpjes. Als DJ uit de 80’s heb ik een ruime staat van dienst. Aan de hand van deze ervaring kan ik uw bedrijfsfeest gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld.

Als u uw verjaardag wilt vieren in uw woonkamer, schuur of kroeg is een bekwame DJ geen overbodige luxe. Hij moet op zo een feest alle leeftijden het naar de zin maken. En natuurlijk moet het een waardevolle avond worden voor u en uw gasten. Met het nieuwe led tv meubel is het ook mogelijk om uw foto's en video's uit uw jongere jaren op het scherm te laten zien. Als DJ uit de 80’s heb ik een ruime staat van dienst. Aan de hand van deze ervaring kan ik uw verjaardag of u nu 30 of 80 jaar wordt gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld van de jaren 50 tot heden.

Voor verdere informatie: neem gerust een kijkje op de website!

drive in show, dj, dj huren, bruiloft dj, wedding dj, dj bedrijfsfeest, dj hoorn, dj alkmaar, purmerend, deejay, jaren 80 dj, jaren 90 dj, music entertainment, Amsterdams feest

DJ John Valk Drive-in Show

Muziek

Adres

Meerpaal 13
1273 KM HUIZEN

Contact

Tel. 06-51789251
Website https://www.djjohnvalk.nl/

Gegevens aanpassen