Locatie op kaart niet juist?

Afscheid nemen gaat over het leven!
Als uitvaartverzorger (Eindhoven en omgeving) heb ik al vele mensen mogen helpen bij de invulling van het afscheid van hun dierbare. Iedere keer valt het mij op dat afscheid nemen niet zozeer over de dood gaat, maar juist over leven. Natuurlijk is er verdriet over wat niet meer is, of wat nooit geweest is en niet meer zal komen. Maar bij de invulling van een afscheid denken we ook terug aan mooie herinneringen: liefdevolle en vreugdevolle momenten. Een afscheid is daarom vaak met een lach en een traan… Belangrijk is dat het een afscheid wordt dat bij ú past. Zodat u hier later met een goed gevoel aan terug kunt denken.

Graag help ik u bij het verzorgen van een bijzonder persoonlijk afscheid. Herinneringen creëren we bij het leven en vertellen we bij het afscheid, waarbij weer nieuwe herinneringen ontstaan. Goed afscheid nemen is belangrijk om daarna weer verder te kunnen. Ik help u bij de invulling van uw eigen afscheid of het afscheid van uw dierbare. Door goed naar u te luisteren en samen met u een mooi en passend afscheid vorm te geven. Graag kom ik bij u langs voor een kennismaking om samen uw wensen te bespreken. U kunt hierbij aangeven wat u hierbij zelf wilt doen en wat u mij (of anderen) wilt laten doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Belt of mailt u mij dan direct via: 06 - 45 11 40 60 of iris@herinnerbaar.nl. Of vul het formulier in!
Graag tot ziens,
Hartelijke groet, Iris Jansen - van Ravenstein

Uitvaartverzorger, uitvaartzorg, afscheid nemen

Herinnerbaar

Begrafenis

Adres

Petrus Dondersstraat 28
5614 AG EINDHOVEN

Contact

Tel. 0645114060
E-mail herinnerbaar@gmail.com
Website https://www.herinnerbaar.nl/

Gegevens aanpassen