Locatie bijwerken?
StaticAir creëert een fijnstof vrije omgeving met zijn revolutionaire systemen. Het realiseren van een fijnstof vrije leef-en werkomgeving is StaticAir zijn missie. Met dit systeem voor luchtreiniging zijn uitlaatgassen, metaalgassen en gassen van veeteelt verleden tijd. De gassen die wij bestrijden met het luchtbehandelingssysteem komen voort uit het verkeer, de scheepvaart en industrie.

De lucht die we dagelijks inademen is niet zo veilig als we denken. Smog waarschuwingen in grote steden. Luchtvervuiling afkomstig van landbouw intensieve veeteelt op het platteland. Gevaarlijke uitlaatgassen van het verkeer. Metaalgassen in de werkplaats.

Fijnstof is ook op de plaats waar jij ademhaalt.

Fijnstof is niet langer een kwestie van angst. StaticAir heeft een innovatieve techniek ontwikkeld om fijnstof te reduceren naar een geaccepteerd niveau. Dit is een oplossing dat werkt in de openbare ruimtes buiten, en binnen, op werkplekken. Ons streven is een fijnstof vrije leef- en werkomgeving.

StaticAir, Luchtreiniging, fijnstof, gezondheid, uitlaatgassen, metaalgassen, inademen, longfuncties, astma, vaatfuncties, bloeddruk, bloedstolsel, luchtbehandelinssysteem

StaticAir

Gezondheid

Adres

De Aaldor, 28
4191 PC GELDERMALSEN

Contact

Tel. +31345745920
E-mail [email protected]
Website staticair.nl/

Gegevens aanpassen