Locatie op kaart niet juist?

Op zoek naar iets wat écht werkt tegen stankoverlast? Dan is geurverwijderaar PowAir precies wat je zoekt! Voor rook-, huisdieren-, vocht-, schimmelgeurtjes en meer! Bekijk snel de website voor meer informatie.

Op zoek naar iets wat écht werkt tegen stankoverlast? Dan is PowAir precies wat je zoekt!

PowAir is een complete lijn geurverwijderaars die alle soorten geurproblemen voor je oplost.

De krachtige, natuurlijke formule van PowAir vernietigt de moleculen die de hardnekkige geur veroorzaken. Zo ben je snel van de stank af en kun je weer genieten van frisse lucht zonder nare geuren. Altijd en overal.

PowAir maskeert geuren niet, maar pakt de oorzaak van elk geurprobleem aan bij de bron: de moleculen die verantwoordelijk zijn voor de nare geur. Deze moleculen worden aangetrokken en ingekapseld en tot slot volledig vernietigd. Dit is de enige juiste manier om sterke geuren effectief de baas te zijn.

Stankprobleem? PowAir zal je verbazen! En dat zonder het gebruik van chemicaliën of andere schadelijke stoffen.

Ruim 25 jaar geleden gebruikt het Canadese bedrijf Odorchem, de grondleggers van PowAir, de natuurkundige en scheikundige wijsheden van Hendrik Zwaardemaker om een product te ontwikkelen dat op natuurlijke basis nare geuren volledig verwijdert zonder ze te maskeren. Een natuurlijke formule van meer dan 30 essentiële oliën en krachtige enzymen was het resultaat. PowAir was geboren!

Het werd een groot succes. Met name in bedrijfstakken waar stank aan de orde van de dag is, zoals olieraffinaderijen, viskwekerijen en rioolzuiveringsbedrijven, bleek PowAir dé oplossing.

luchtverfrisser, nare luchtjes, geurverwijderaar, stankoverlast, kattengeur, schimmelgeur, hondengeur, PowAir

PowAir

Onderhoud

Adres

Walnootberg, 14
3755 BP EEMNES

Contact

Tel. 0355334153
E-mail 123powair@gmail.com
Website https://pow-air.nl/

Gegevens aanpassen