Schulte Herenmode Oegstgeest

Locatie op kaart niet juist?

Schulte Herenmode is in 1927 opgericht in Hillegom en was in de jonge jaren een winkel met voornamelijk hoeden en petten als specialisatie. In de loop der jaren is dit filiaal langzaam gegroeid tot de winkel die het nu is: een uitgebreide herenmodezaak én specialist in grote maten en extra grote maten herenkleding. Klanten komen vanuit alle windstreken van Nederland om zich een kostuum, overhemd, colbert of jas uit onze collectie (extra) grote maten herenmode aan te laten meten.

Vanaf 1994 zijn er met een tussentijd van steeds 1 á 2 jaar, 6 nieuwe vestigingen geopend. Dat heeft Schulte gevormd tot het bedrijf dat het nu is; met filialen in Hillegom, Haarlem, Heemstede, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk en Oegstgeest. De collecties in de vestigingen zijn verschillend en zijn toegespitst op de behoefte van de klanten. Klanten die tevreden naar huis gaan en graag weer terugkomen.

Onze herenmode collectie bestaat uit stijlvolle kleding, van modieus klassiek tot sportief, hip en trendy. U kunt bij ons veel bekende merken vinden die populair zijn bij een grote groep mannen. Modelabels als Eduard Dressler, Roy Robson, Tommy Hilfiger, Gant, Schiesser, Falke, John Miller, Gaastra, McGregor, Pierre Cardin, Meyer, m.e.n.s. en State of Art zijn enkele hiervan.

De Schulte Herenmode winkels hebben elk een andere collectie mannenmode, waardoor elke winkel zijn eigen identiteit heeft. Omdat in de webshop alle winkelcollecties zijn samengevoegd, kunnen wij u online een enorm gevarieerd assortiment bieden. Als u wilt weten in welke winkel een specifiek product (en maat) aanwezig is, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice.

Schulte Herenmode in Hillegom is dé specialist op het gebied van grote maten herenkleding. Ook voor kleding in extra grote maten kunt u voor veel artikelen bij ons terecht.

Kostuums, trouwkostuums, colberts en pantalons zijn verkrijbaar in verschillende kwartmaten, extra korte maten (halve maten), en standaardmaten.

Overhemden, poloshirts, truien, vesten, ondergoed, kamerjassen, jacks en jassen hebben wij in grote en extra grote maten.

Heeft u extra lange stropdassen of bretels nodig? Geen probleem, ook deze hebben we in huis.

herenmode

Schulte Herenmode Oegstgeest

Mode

Adres

De Kempenaerstraat 14
2341 GL OEGSTGEEST

Contact

Tel. 071 - 519 01 45
Website https://www.schulteherenmode.nl/

Gegevens aanpassen