Relatiegeschenken BV

Locatie op kaart niet juist?

Voorkom dat u klanten verliest aan de concurrentie. Tegenwoordig is het steeds lastiger om klanten te binden. Loyaliteit is ver te zoeken en voor je het weet verdwijnt een klant naar de concurrent. Klanten zijn u blijkbaar snel vergeten. En dat is vervelend, want dat kost u omzet. Eén van dè manieren om uw klantenbinding te verhogen, is het geven van relatiegeschenken. Het is een goedkope manier om met klanten in contact te komen (op het moment dat u het relatiegeschenk geeft) en te blijven (87% van de relatiegeschenken wordt langer dan een jaar bewaard!).

Relatiegeschenken.nl: wij zijn uw specialist in relatiegeschenken. We richten ons op het bedrijfsleven, de overheid, nonprofit en particulieren. We voeren een zeer uitgebreid assortiment giveaways, relatiegeschenken en promotiematerialen. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende service, we kunnen al onze relatiegeschenken bedrukken en adviseren over de best geschikte relatiegeschenken of promotie-artikelen.

Contact opnemen? Stel ons uw vragen over relatiegeschenken, giveaways en promotiematerialen. Hoe wilt u uw pennen bedrukken, mokken bedrukken, bidon bedrukken, zonnebrillen bedrukken en paraplu bedrukken bij relatiegeschenken.nl? Wij helpen u graag! U kunt onze klantenservice op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Wenst u advies over een relatiegeschenk of giveaway, wilt u een bestelling plaatsen of offerte aanvragen? We zijn tevens per email bereikbaar, u kunt een email sturen naar [email protected] Wij nemen dan zsm contact met u op.

relatiegeschenken, premiums, pennen, usb sticks, tassen, paraplus, bedrukken

Relatiegeschenken BV

Promotie

Adres

Edisonweg 6
3442 AC WOERDEN

Contact

Tel. 0348 711 111
Website https://www.relatiegeschenken.nl/

Gegevens aanpassen