Locatie op kaart niet juist?

De visie van Arhanta Yoga is het verspreiden van de eeuwenoude wijsheid van Hatha Yoga en kennis van de Vedische geschriften met de boodschap van liefde, compassie en onzelfzuchtigheid als weg naar zelfrealisatie en universele vrede.

In de Arhanta Yoga Ashram in India en de Arhanta Yoga Ashram in Nederland worden er 200-, 300- en 500 urige yoga docentenopleidingen gegeven. De Arhanta Yoga Ashrams zijn gebaseerd op Vedische beginselen (de eeuwenoude Indiase filosofie) en op de Gurukul traditie (het eeuwenoud Indiaas schoolsysteem) met het doel een brug te slaan tussen eeuwenoude kennis en de moderne wereld.

We doceren klassieke yoga volgens de vier wegen: Bhakti-, Jnana-, Karma-, en Raja Yoga. Daarnaast besteden we aandacht aan de praktische toepassingen van yoga en yoga filosofie in het dagelijkse leven. We geloven in persoonlijke aandacht én in een spirituele en vredige omgeving.

Onze professionele 200 uur Yoga docenten opleiding Nederland (Yoga teacher training) volgt de rijke traditie van Swami Sivananda. Deze intensieve opleiding tot Hatha Yoga docent wordt gegeven door de Indiase yoga meester Yogi Ram (directeur en hoofddocent van de Arhanta Yoga ashrams in India en Nederland). We organiseren deze opleiding in onze mooie Yoga ashram in de buurt van Arnhem / Doetinchem, in Nederland. Uiteraard is de opleiding erkend door Yoga Alliance, International Yoga Federation, Het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en European Yoga Association. Deze korte maar intensieve Hatha Yoga opleiding duurt vier weken en is inclusief verblijf en maaltijden in onze traditionele Arhanta Yoga Ashram in Nederland.

Studenten die de 200 uur yoga docenten opleiding met succes afgerond hebben kunnen hun kennis van yoga en hun vaardigheden in het lesgeven verder ontwikkelen in een aansluitende opfriscursus of een 300 uur yoga docentenopleiding. Naast de 300 uur vervolg opleiding biedt Arhanta Yoga een 500 uur yoga docentenopleiding aan, dit is echter een volledige opleiding en geen vervolgopleiding. Als je liefst in een keer voor de complete opleiding gaat (500 uur), is de 500 uur yoga docentenopleiding van Arhanta Yoga de beste keuze. Deze opleiding duurt 8 weken en is ideaal om volledig ondergedompeld te worden in yoga en het lesgeven.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

yoga opleiding yoga teacher training yoga opleidingen opleiding yoga docent yoga docentenopleiding yoga docent opleiding hatha yoga opleiding korte yoga opleiding erkende yoga opleiding yoga opleiding india yoga docent worden yoga teacher training nederland yoga leraar opleiding yoga opleiding 200 uur

Arhanta Yoga

Onderwijs

Adres

Sinderenseweg 66
7065 BL SINDEREN

Contact

Tel. 31618504823
E-mail [email protected]
Website https://www.arhantayoga.nl

Gegevens aanpassen