Locatie op kaart niet juist?

Bij Syro Stone vindt u alles wat u nodig heeft om een droombadkamer te realiseren. Wij bieden het totaal pakket aan. Van advies tot realisatie bij ons is het mogelijk. Inspiratie nodig voor uw toekomstige badkamer, tegelvloer of toilet? Kom dan eens langs in onze showroom en kijk eens rond. In de showroom bevinden zich kant en klare badkameropstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Zo kunt u gemakkelijk een goed idee krijgen van wat u daadwerkelijk zou willen. Meer advies nodig? Ook dat is geen probleem wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste badkamer en/of vloer. Wij denken graag met u mee bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie en kunnen wij uw droombadkamer uittekenen in ons 3D programma.

Wij bieden graag persoonlijk advies en denken met u mee. Voor installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en service is van ons van groot belang. Bij ons hoef je niet vandaag te beslissen tot aankoop, om die aantrekkelijke korting niet mis te lopen. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen daardoor met al onze ervaring en vakkennis de juiste badkamer voor u realiseren. En dat alles kost niets extra!

Bij Syro Stone – Tegel & sanitair hebben we in onze showroom vele voorbeelden. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. In onze showroom te Emmeloord bieden wij u een uitgebreid en gevarieerd assortiment tegels, badkamer en toilet opstellingen, zodat u nieuwe ideeën op kunt doen. Houdt u meer van modern? Of zoekt u meer iets klassieks? Het is allemaal mogelijk, en wij geven u daarbij graag deskundig advies onder het genot van een kopje koffie!

offerte badkamerrenovatie, badkamerrenovaties, antraciet tegels, moderne badkamer, vloertegels antraciet, vloertegels marmer, vloertegels 30x60

Syro Stone

Interieur

Adres

Constructieweg 15
8305 AA EMMELOORD

Contact

Tel. 0527239068
Website https://www.syrostone.nl/

Gegevens aanpassen