Brandhof Dier & Ruiter

Locatie op kaart niet juist?

Met meer dan 1.700 m2 dierenplezier zijn wij dé megastore voor uw dier in de regio Veenendaal. Niet alleen hebben wij alles voor uw huisdier, ook hebben wij een Pets Health dierenkliniek, een groot assortiment voeding voor boerderijdieren, een groot aanbod voor paard en ruiter, een aquariumafdeling, veel keuze in tuinartikelen, cadeau-artikelen, hengelsport en nog veel meer! Ons ruime pand is door de ligging uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben wij volop gratis parkeergelegenheid, zodat u uw grotere aankopen makkelijk vanuit de winkel in de auto laadt.

Bij Brandhof Dier & Ruiter vindt u een volwaardige dierenkliniek in de winkel. De kliniek is zes dagen per week geopend en is voorzien van alle faciliteiten, inclusief een operatiekamer. Loop tijdens een bezoek aan de winkel gemakkelijk even binnen voor advies, kom zonder afspraak langs tijdens onze inloopspreekuren of maak een afspraak voor een consult of behandeling. Ook zijn dieetvoedingen voor hond en kat in de kliniek verkrijgbaar.

Onze Pets Health dierenkliniek is 6 dagen per week geopend en voorzien van alle nodige faciliteiten om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Zo vindt u in onze kliniek een spreek- en behandelkamer en een aparte operatiekamer.

Huisdier, voeding, ruitersport

Brandhof Dier & Ruiter

Dieren

Adres

Kooiweg 4a
3927 EB VEENENDAAL

Contact

Tel. 0318502005
E-mail info@brandhofdierenruiter.nl
Website https://www.brandhofdierenruiter.nl/

Gegevens aanpassen