Beyond Mindfilness

Locatie op kaart niet juist?

Mindfulness betekent: volledig bewustzijn van de huidige ervaring. Het is een bewuste, ‘wakkere’ en meer accepterende manier van zijn. Dit kan zorgen voor meer rust, minder piekeren, meer ontspanning en meer keuzevrijheid.

Het aanbod van Beyond Mindfulness is gebaseerd op de inzichten en benadering van de grondleggers van mindfulness en zelfcompassie in het Westen (Jon Kabat Zinn en Kristin Neff) en kent invloeden van het Tibetaanse boeddhisme en Advaita Vedanta (Hindoeïsme). Deze combinatie bestaat uit een breed aanbod van meditaties, verdiepende oefeningen, inspirerende video’s, inzichtgevende teachings en groepsdiscussies.

Beyond Mindfulness begeleid jou in deze zoektocht en dit proces. Dit gebeurt op een laagdrempelige, persoonlijke en down-to-earth manier door middel van een unieke combinatie van training, coaching en retraites. Steeds meer mensen houden zich bezig met mindfulness, meditatie en/of yoga. Velen ondervinden hiervan de positieve effecten, zoals meer rust, een kalme geest en een gezond lichaam.


Wil je wat meer informatie of je direct aanmelden? Laat het mij vooral weten via dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Stuur je me liever een e-mail? Dan kan je het sturen naar info@beyondmindfulness.nl

Mindfulness, Mindfulness Amsterdam, Beyond Mindfulness, Mindfulness Training

Beyond Mindfilness

Therapie

Adres

Hillegomstraat, 12
1058 LS AMSTERDAM

Contact

Tel. 0617720928
Website beyondmindfulness.nl/

Gegevens aanpassen