Justin Recruitment

Locatie op kaart niet juist?

Dagelijks zetten wij ons in om starters en young professionals een mooie start van hun carrière te geven. De beste talenten op de leukste functies bij de mooiste werkgevers. Dat is het doel waar we voor werken.

Het zoeken naar een baan zou niet jouw werk moeten zijn. Bij JUSTIN snappen we wat jij wil en we helpen je daar graag bij. Onze focus ligt op young professionals die iets van hun carrière willen maken. We bieden de leukste jobs bij werkgevers in de regio Amsterdam en zorgen dat jij helemaal op je plek zit! Laat ons jouw droombaan vinden of zoek zelf tussen onze vacatures. We leren je graag kennen!

Wij zijn JUSTIN, jij bent JUSTIN. Starters en young professionals die hun carrière een boost willen geven. Ons team zet zich dagelijks in om de beste talenten op de leukste functies bij de mooiste werkgevers te plaatsen.

Een team van recruitment professionals met als doel: “De beste toptalenten op de leukste functies bij de mooiste werkgevers”. We zijn een mix van young professionals en ervaren personeelsbemiddelaars. Oftewel, we begrijpen de doelgroep en we weten waar we mee bezig zijn.

Recruitment, Recruitment Amsterdam, uitzendbureau, uitzendbureau amsterdam, young professionals, startersfuncties

Justin Recruitment

Uitzendbureau

Adres

Westerdoksplein 4
1013 AZ AMSTERDAM

Contact

Tel. 0206124945
Website https://justinrecruitment.nl/

Gegevens aanpassen