Staatvandienst.nl

Locatie op kaart niet juist?

Staatvandienst is een landelijke re-integratie & outplacement organisatie, met een sterke regionale focus op de arbeidsmarkt. De consultants van Staatvandienst werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij outplacement, re-integratie en loopbaan advies.

Staatvandienst is opgericht in 2006 vanuit de gedachte er ‘samen werk van te maken’. Die missie wordt tot op de dag van vandaag nagestreefd. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaan advies te geven. Met een kleine 100 medewerkers helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk.

Dat dit in 83% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt heeft alles te maken met de regionale focus die Staatvandienst nastreeft. Onze consultants werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van Staatvandienst.

Contact opnemen met ons?

Dat kan via onderstaande gegevens. Laat je gegevens en vraag achter via het contactformulier of bel ons.

outplacement- of re-integratie, loopbaanadvies

Staatvandienst.nl

Personeelsmanagement

Adres

Munsterstraat 2L
7418 EV DEVENTER

Contact

Tel. 0570 624 899
Website https://www.staatvandienst.nl/

Gegevens aanpassen