Locatie op kaart niet juist?

LETSELSCHADE OPGELOPEN?
Wilt u: 1. Deskundigheid van juridische zaken? 2. Persoonlijk contact? 3. Goede beoordelingen dienstverlening? 4. En kosteloos juridische advies? Wilt u juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade? Waarom dan verder zoeken!

Bij letselschade na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding van de gemaakte kosten. In veel gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Zo is bij een bedrijfsongeval meestal de werkgever aansprakelijk en bij een verkeersongeluk is dit de veroorzaker van het ongeluk. Echter hoe start u een juridisch traject op. U kent de “weg” niet. En wat als de aansprakelijke partij of verzekeraar moeilijk gaat doen, ze willen niet betalen. Wat dan!

In een dergelijke situatie is het verstandig om juridische hulp in de schakelen.

Als je buiten je schuld om betrokken raakt bij een verkeersongeval dan zit je daar uiteraard niet op te wachten. Als je daar ook nog eens letselschade aan overhoudt dan kun je wel wat hulp gebruiken om je letselschade te verhalen.

Wilt u meer informatie over hulp bij letselschade? U kunt ons telefonisch bereiken op 079 3160566 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Juridisch

InfoLetselschade

Jurist

Adres

Osbornezijde 3
2725 NH ZOETERMEER

Contact

Tel. 0793160566
E-mail Schade2018@hotmail.com
Website https://www.infoletselschade.nl/

Gegevens aanpassen