Opticien Van den Hurk Optiek

Locatie op kaart niet juist?

Van den Hurk Optiek is dé opticien van Leiden. Bij Van den Hurk Optiek kunt u rekenen op vakkennis, tijd en aandacht voor uw persoonlijke wensen en een gezellige, huiselijke sfeer. Bij Van den Hurk optiek kunt u terecht voor een nieuwe bril, contactlenzen of een zonnebril. Van den Hurk Optiek heeft altijd nieuwe, hippe monturen. Naast de populaire, bekende brillenmerken, vindt u bij Van den Hurk Optiek in Leiden ook exclusieve en eigentijdse merken. Er is voor elke smaak en elk gezicht een mooie bril te vinden!

Al meer dan 60 jaar is Van den Hurk Optiek een begrip in Leiden. Sinds 2014 waait er met eigenaar Stefan een frisse wind door de winkel. Naast de benodigde papiertjes (studie Optiek en Contactlensspecialist) beschikt Stefan ook over waardevolle ervaring in de optiekbranche. Naast vakkennis wordt er door alle medewerkers van Van den Hurk Optiek veel tijd en aandacht gestoken in de persoonlijke wensen van de klant. In een gezellige, huiselijke sfeer adviseren wij u graag over de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen.

Voor uw ogen wilt u het beste en dat is precies wat wij willen en kunnen geven. U kunt bij ons terecht voor oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kunt u het best een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

Opticien Leiden, Brillenwinkel Leiden

Opticien Van den Hurk Optiek

Opticien

Adres

Hooigracht 100
2312 KX LEIDEN

Contact

Tel. 071 513 2600
Website https://www.vandenhurkoptiek.nl

Gegevens aanpassen