Theoriecursus Hilversum

Locatie op kaart niet juist?

Wil je je motor, scooter of auto theorie in 1 dag halen? Meld je dan aan voor een theoriecursus bij Theoriecursus Hilversum. Bij ons stomen we je in 1 ochtend klaar voor je theorie. Met een slagingskans van 99,9% slaag je bij ons gegarandeerd

Ben jij momenteel druk bezig met het volgen van autolessen en sta je op het punt om af te rijden, maar beschik je nog niet over je auto theorie? Wij van Theoriecursus Hilversum (Rijschool BVO) helpen je graag! Met een theoriecursus stomen we jou binnen 1 dag klaar voor je theorie-examen. Onze cursus is 100% examengericht zodat je optimaal wordt voorbereid. Wij werken nauwlettend samen met het CBR en bieden, naast een auto theoriecursus, ook cursussen aan voor het behalen van je motor-, brommer- of scooter rijbewijs. Honderden zijn je hierin voorgegaan en hebben zo met onze theoriecursussen hun theorie-examen behaald. Jij ook? Bekijk dan direct de onderstaande beschikbare datums en meld je aan. Beantwoord je bij je auto theorie-examen overigens alle antwoorden goed, dan is de theoriecursus helemaal gratis geweest!

Denk jij bij jouw rijbewijs theorie examen in Hilversum ook aan eindeloos blokken en stof herkauwen? Dat is bij ons niet nodig! In één dag stomen wij jou klaar. Als je onze theoriecursus boekt reserveren wij direct jouw examendatum bij het CBR. Zoveel vertrouwen hebben wij in onze methode en jouw vaardigheden! Omdat theorie een belangrijk onderdeel is van jouw rijexamen en ook belangrijk is voor jouw eigen veiligheid hebben wij een uitdaging voor je. Als jij jouw cursus rijbewijs theorie examen bij ons volgt en 0 (nul) fouten scoort op jouw examen autotheorie betalen wij jouw cursusgeld aan jou terug. Wil je ook aan de slag en de eerste stap voor jouw rijbewijs zetten? Neem dan snel contact met ons op!

Heeft u een vraag over een theoriecursus of proefexamen?
Neem contact op met Theoriecursus Hilversum door middel van het formulier op onze website. Wij helpen u zo goed mogelijk!

theoriecursus, theorie examen, 1 dag theorie

Theoriecursus Hilversum

Auto

Adres

Kleine Drift 46a
1221 KA HILVERSUM

Contact

Tel. 035 - 631 32 54
Website https://www.theoriecursushilversum.nl/

Gegevens aanpassen