Locatie op kaart niet juist?

Designlinq (inderdaad: met een Q) is een online design warenhuis met een uitzonderlijk grote en bijzondere collectie op het gebied van meubilair, verlichting en akoestiek. Wij bieden complete inrichtingsconcepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt aan, maar verzorgen ook graag die ene bijzondere designlamp of stoel.

Vanuit onze passie voor design en met de overtuiging dat het online kanaal meer is dat alleen maar een manier om je te oriënteren, bouwden wij onze site, de collectie en ons pakket van diensten op.
Het resultaat is dit warenhuis waarin alles samenkomt tot een inspirerend en uniek geheel.

Graag helpen we je om je wensen om te zetten in een prachtig en uitvoerbaar plan. Of het nu gaat om een totaal interieurontwerp, een lichtplan of installatie en montage, wij regelen het voor je. We nemen zelfs je oude meubilair mee als je dit wenst. Ook ben je van harte welkom om de meubels uit te proberen en te bekijken. Kortom: alles wat je nodig hebt om van je design wensen en ideeën te komen tot de perfecte uitvoering, vind je bij Designlinq.

Wij willen de bezoekers van ons online Design warenhuis graag inspireren met onze zorgvuldig samengestelde collecties. Dat doen we door zo veel mogelijk uitleg te geven over het product, de designer en het verhaal achter het ontwerp, maar ook door goed beeldmateriaal te tonen. Neem hiervoor een kijkje op onze website!

design meubelen, design lampen, design stoelen

Designlinq

Interieur

Adres

Goudsesingel, 156
3011 KD ROTTERDAM

Contact

Tel. +31 (0)10 307 4119
Website https://designlinq.nl/nl/

Gegevens aanpassen