Wijnen Bouw Someren B.V.

Locatie op kaart niet juist?

Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf en bouwen al sinds 1885. Wij hebben ca. 200 medewerkers en een jaaromzet van 125 miljoen euro. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en financieren. Wij beheren het hele proces voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een ambitieuze planning, een lastige constructie, ingewikkelde logistiek of alle drie de zaken. Een groot voordeel is dat wij alle disciplines in huis hebben: van ontwikkelaar, bouwteammanager tot installateur.

We kunnen een heleboel vertellen over hoe we werken, het gewoon laten zien is veel duidelijker. We verdelen onze projecten in de categorie├źn wonen, verzorgen, leven, werken en leren. Op onze website vindt u een greep uit onze projecten, soms bijzonder door omvang of complexiteit, soms gewoon bescheiden.

Het succes van iedere onderneming staat of valt met opdrachtgevers. Wijnen is dan ook bijzonder trots op de lijst bedrijven, organisaties en instellingen met wie we een langdurige relatie hebben opgebouwd, gebaseerd op partnerschap, vertrouwen en kwaliteit. Onderstaand een greep uit onze opdrachtgevers waarop wij trots zijn. Onze lijst is natuurlijk nog niet compleet. We hebben zoals gezegd nog ambities voor veel meer van dergelijke relaties.

Plannen voor de toekomst, gaat u bouwen, verhuizen of uitbreiden? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

bouw

Wijnen Bouw Someren B.V.

Bouw
bedrijfslogo

Adres

Kanaalstraat 40
5711 EJ SOMEREN

Contact

Tel. 0493493625
E-mail [email protected]
Website https://www.wijnenbouw.com/

Gegevens aanpassen