ANWB Rijopleiding Purmerend

Locatie op kaart niet juist?

Met succes je rijbewijs halen doe je natuurlijk bij de ANWB rijschool in Purmerend. Bij onze autorijschool volg je lessen in je eigen tempo. Je wordt opgehaald waar en wanneer jij het wilt en er is altijd een instructeur die bij jou past. Bij de ANWB rijschool in Purmerend worden de lessen aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.

De ANWB rijschool in Purmerend stemt de rijlessen volledig af op jouw persoonlijke behoeften. Wij zorgen ervoor dat je het examengebied, zoals de A7, met de bijbehorende verkeerssituaties goed leert kennen. Kies voor een tiendaagse rijopleiding of volg rijlessen in je eigen tempo. Je profiteert sowieso van een uitstekende kwaliteit met examengarantie. Welke lesmethode je ook kiest voor jouw rijlessen in Purmerend, je maakt altijd gebruik van de unieke ANWB lesmethode.

Een onderdeel van de unieke lesmethode van de ANWB is het volgen van een proefles autorijden in Purmerend. Tijdens deze les brengen wij jouw huidige rijvaardigheden in kaart. De rijinstructeur maakt voor jou een lespakket op maat en bepaalt hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je autorijbewijs. Een goed begin!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

rijschool, rijbewijs halen, rijlessen, rijopleiding, rijschool purmerend, rijbewijs halen in purmerend, rijlessen in purmerend, rijopleiding purmerend, autorijschool purmerend

ANWB Rijopleiding Purmerend

Rijschool

Adres

Tigrisstraat 15
1448 CP PURMEREND

Contact

Tel. 0299744166  
E-mail marketing@anwb-rijopleiding.nl
Website https://www.anwb.nl/auto/rijbewijs/rijschool-purmerend

Gegevens aanpassen