Zijlstra Beroepskleding B.V.

Locatie op kaart niet juist?

Bescherming, functionaliteit, herkenbaarheid en uitstraling; dat is waar het om draait als we het hebben over correcte beroepskleding. Zijlstra Beroepskleding helpt u bij het kleden van uw medewerkers zodat zij het perfecte visitekaartje vormen voor uw onderneming.

U kunt bij ons terecht voor al uw werkkleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. De combinatie van persoonlijke aandacht, deskundig advies, efficiënte werkwijze en correcte service; dát is voor ons de sleutel tot succes. Mogen we ook u van dienst zijn als groothandel bedrijfskleding ?

Zijlstra Beroepskleding is meer dan een groothandel. Door de jarenlange ervaring binnen de markt van beroepskleding zijn wij op de hoogte van alle (veiligheids)eisen voor kleding van diverse beroepsgroepen. Uiteraard zijn wij altijd direct op de hoogte van nieuwe regelgevingen en innovaties en brengen wij u hiervan als eerste op de hoogte. Dankzij deze kennis en ervaring kunnen wij ons uitgebreide assortiment voortdurend aanpassen en up-to-date houden. Zo beschikken onze klanten altijd over kleding van hoogstaande kwaliteit. Hierbij staat het milieu centraal.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk onderdeel in ons bedrijfsbeleid. Wij zijn continu bezig met het aanscherpen van ons milieumanagementsysteem.


Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website.

bedrijfskleding, werkkleding

Zijlstra Beroepskleding B.V.

Groothandel
bedrijfslogo

Adres

De Wieken 14
8801 RA FRANEKER

Contact

Tel. 0517 396 100
E-mail [email protected]
Website www.zijlstraberoepskleding.nl/

Gegevens aanpassen