Locatie op kaart niet juist?

Xterior is dé partner als het gaat om het verzorgen van een terras voor alle seizoenen. Wij zijn er voor jou, van advies en ontwerp tot productie en montage.

Wij bieden een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige windschermen en stormvaste parasols, in alle denkbare afmetingen en kleuren. Daarnaast helpen wij je ook graag op het gebied van zonwering en (terras)accessoires.

Wij zijn Xterior. Liefhebbers van mooie, functionele en vooral winst verhogende terrassen. Wat ons betreft is het terras de ‘cash cow’ en het visitekaartje van jouw horecaonderneming. We doen er dan ook alles aan om dit samen met jou te realiseren. We adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. Persoonlijk contact, jarenlange kennis en ervaring en passie voor het vak, maken ons tot dé partner om te komen tot een terras voor alle seizoenen.

Onze producten worden vervaardigd uit enkel kwalitatief hoogwaardige materialen. Om deze kwaliteit te waarborgen, is periodiek onderhoud belangrijk. Het verlengt de levensduur, voorkomt onnodige slijtage en verzekert jou van optimaal gebruiksgemak.

Het team van Xterior staat voor je klaar. Bel of mail ons en stel je vragen. Wij komen met een passend antwoord en de oplossing om te komen tot een terras voor alle seizoenen.

windscherm

Xterior

Interieur

Adres

Wilgenakker 8
5571 SJ BERGEIJK

Contact

Tel. 0497581010
E-mail Xterior2018@hotmail.com
Website https://xterior.nl/

Gegevens aanpassen