TendenZ Wonen

Locatie op kaart niet juist?

TendenZ is een meubelzaak met een prachtig aanbod dat aansluit op de huidige trends. Wij verkopen de meubelen in onze webshop en in de fysieke winkel (Gieten). In ons aanbod vind je werkelijk van alles. Van luxe leren banken en fauteuils tot eiken kasteeltafels en van moderne woningkasten en winkelkasten tot landelijk gespoten klepbanken (klepbank.nl). Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod dat aansluit bij elk budget. Bij TendenZ zit u hoe dan ook goed voor al uw meubilair.

Bent u op zoek naar echt iets unieks, dan is maatwerk wellicht iets voor u. Wij hebben diverse mogelijkheden om meubels geheel naar wens te laten maken. U kunt hierbij denken aan tafels met afwijkende maten/kleuren, boekenkasten die een bepaalde maat moeten hebben, een luxe leren (hoek)bank in de door u gewenste stof of leersoort, alles is in overleg mogelijk. Vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

TendenZ beschikt over grote voorraden meubelen die gelijk vanaf de vloer en magazijn leverbaar zijn. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen bezorgdienst die op korte termijn de door u gekozen producten bij u thuis bezorgt en mocht dat nodig zijn de meubels monteert.

meubelzaak

TendenZ Wonen

Interieur

Adres

Oelenboom 2d
9461 VA GIETEN

Contact

Tel. 0592-261956
E-mail tendenzwonen@hotmail.com
Website www.tendenz-wonen.nl/

Gegevens aanpassen