Werken Bij Wijnen

Locatie op kaart niet juist?

Met circa 200 enthousiaste collega’s realiseren wij een verscheidenheid aan mooie projecten in voornamelijk de utiliteitsbouw. Vaak bijzonder of complex, soms bescheiden. Onder andere distributiecentra, schoolgebouwen, multifunctionele accommodaties, kantoren, fabrieken, woonwinkelcomplexen en (woon)zorggebouwen. Allemaal gebouwen waar we trots op zijn.

Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf en bouwen al sinds 1885. Wij hebben ca. 200 medewerkers en een jaaromzet van 125 miljoen euro. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en financieren. Wij beheren het hele proces voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een ambitieuze planning, een lastige constructie, ingewikkelde logistiek of alle drie de zaken. We bedenken slimme en praktische oplossingen voor concrete vraagstukken en verzorgen deze van begin tot eind. Een groot voordeel is dat wij alle disciplines in huis hebben: van ontwikkelaar, bouwteammanager tot installateur. ​

Heb je een vraag over een vacature, over ons bedrijf of een hele andere vraag, neem dan contact met ons op. Wil je solliciteren, gebruik dan het sollicitatieformulier op onze website.

Bouw

Werken Bij Wijnen

Bouw

Adres

Kanaalstraat 40
5711 EJ SOMEREN

Contact

Tel. 0493493625
E-mail werkenbijwijnen5@hotmail.com
Website https://www.werkenbijwijnen.com/

Gegevens aanpassen