Oortwijn Special Services

Locatie op kaart niet juist?

Het bemiddelen bij het in gebruik geven van percelen grond met agrarische bestemming. Het beheren en het voeren van de administratie van deze percelen.

Hoe denkt Oortwijn Special Services over beheer? Gewoon zoals het hoort. De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, NVR, heeft hiervoor een gedragscode opgesteld. Zie bij de optie [Zekerheid]. Wat is beheren namelijk? Ervoor zorgen dat een eigenaar van, in dit geval, een perceel grond in een groter complex, zijn perceel rendabel kan maken. De beheerder sluit dan voor de eigenaren in een complex een overeenkomst af met een gebruiker. Simpel toch. Maar de manier van beheren kan verschillen. Wat niet kan verschillen is, dat het altijd om de belangen van de eigenaren gaat, er kan geen enkel eigen belang in het spel zijn.

Voorlichting betekent iets proberen duidelijk te maken. Waardoor mensen de mogelijkheid krijgen een keuze te maken. Positieve en negatieve zaken tegenover elkaar stellen. Probleem daarbij is dat meningen nogal kunnen verschillen. Voordeel is dat er recht bestaat op vrijheid van meningsuiting. Goede voorlichting bestaat voor mij daarom uit het benoemen van feiten. Feiten staan vast. Daar kan je het mee eens zijn. Of je kan ze verwerpen. Feiten zijn onveranderbaar. En alleen daarom al uitmuntende objecten voor iedereen om een juiste keuze te maken. ln overeenstemming met je aard. Alle informatie op deze website is derhalve gebaseerd op feiten en niet op meningen.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Geliberaliseerde pacht

Oortwijn Special Services

Administratie

Adres

De Ziel 134
9451 CW ROLDE

Contact

Tel. +31627046786
E-mail info@service-oortwijn.nl
Website www.service-oortwijn.nl

Gegevens aanpassen