verzend-dozen.nl

Locatie op kaart niet juist?

Verzend-dozen.nl is een onderdeel van De Dozenstampers.nl en is gevestigd te Hedel in Gelderland. Het moederbedrijf Kartonnage Hedel is al sinds 1986 actief in het produceren van golfkartonnen dozen.

Met Verzend-dozen.nl slaat het bedrijf een nieuwe weg in met het online aanbieden van op maat gemaakte kartonnen verzend-dozen. Met onze kennis en vaardigheden produceren wij dozen die jou de beste oplossing bieden voor het beschermen, verzenden en opslaan van je producten. Bij ons staan jouw wensen en behoeften op nummer één en zorgen we ervoor dat je snel weer van nieuwe verzenddozen voorzien bent.

Verzend-dozen.nl is een website van De Dozenstampers.nl. Dit is een dozenproducent gevestigd te Hedel in de provincie Gelderland. Het moederbedrijf Kartonnage Hedel is al sinds 1986 actief in het produceren van kartonnen dozen op maat. Met Verzend-dozen.nl en De Dozenstampers.nl slaan we een nieuwe weg in door ook online onze dozen aan te bieden. En ook bij onze digitale bestellingen hanteren we een persoonlijke werkwijze om meerwaarde te bieden aan onze klanten.

Ben je benieuwd geworden wat Verzend-dozen.nl voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Verzend dozen, dozen

verzend-dozen.nl

Webshop

Adres

De Steegen 3
5321 JZ HEDEL

Contact

Tel. 073-5995786
Website www.verzend-dozen.nl

Gegevens aanpassen