Sterk Rijopleidingen

Locatie op kaart niet juist?

Snel en voordelig je rijbewijs halen? Sterk Rijopleidingen is de snelste weg naar je auto-, scooter-, aanhanger-, of motorrijbewijs! Met ruim 25 jaar ervaring staan wij garant voor 100% kwalitatieve en leuke rijopleidingen met de beste rij-instructeurs uit de regio. Of je nu een losse rijles of all-in rijles pakket zoekt, bij onze rijschool ben je aan het juiste adres.

Sterk Rijopleidingen is opgericht door Rene Alvares. Opgroeiend in de rijschoolwereld wilde Rene maar één ding: zijn eigen rijschool openen. Nadat hij alle kneepjes van het vak had geleerd, was het eindelijk zo ver: Sterk Rijopleidingen was geboren!

Inmiddels heeft Rene ruim 25 jaar ervaring met het geven van rijlessen voor alle categorieën rijbewijzen. Je kunt bij Sterk Rijopleidingen terecht voor de rijbewijzen A, AM, B en BE. Sterk Rijopleidingen is ook bekend van Scooterrijopleidingen.nl, de populaire 1-daagse scooterrijopleidingen.

Sterk Rijopleidingen staat voor kwaliteit. Vanuit reële verwachtingen werken wij aan zelfvertrouwen, voertuigbeheersing en inzicht om optimaal te presteren tijdens je examen. Om garant te staan voor de perfecte rijopleiding wordt uitsluitend samengewerkt met de beste instructeurs uit de regio. Sterk Rijopleidingen is gevestigd in Utrecht, wij verzorgen onze rijlessen in provincie Utrecht en omgeving. Voor onze scooterrijopleidingen bedienen wij een groter gebied, namelijk van Amsterdam tot aan de Betuwe.

Sterk Rijopleidingen
Franciscusdreef 28
3565 AC Utrecht
Email: info@sterk.me
Telefoonnummer: 030 207 3674
Rijschoolnummer: 4211Z4

Rijschool Utrecht, Rijbewijs Utrecht, Sterk Rijopleiding, Rijopleiding Utrecht

Sterk Rijopleidingen

Rijschool

Adres

Franciscusdreef 28
3565 AC UTRECHT

Contact

Tel. 06 – 21 24 11 68
E-mail support@beeinteractive.nl
Website https://www.sterkrijopleidingen.nl

Gegevens aanpassen