Locatie op kaart niet juist?

U haalt uw rijbewijs gewoon sneller bij Rijschool Keller!

Mail: [email protected]
Tel: 06 108 18 806
Website: www.rijschoolkeller.nl

Ervaar nu met de ''gratis proefles'' de rijlessen bij de beste en goedkope autorijschool van o.a. Zaandam,Assendelft,Zaandijk,Krommenie,Koog aan de Zaan,wormer,Wormerveer,Westzaan,Oostzaan,Purmerend,Alkmaar,Haarlem.

Autorijbewijs halen, Rijschool Keller!
Rijschool Keller heeft de juiste kennis en expertise om u uitstekend van dienst te kunnen zijn op het gebied van Autorijlessen. Met ook altijd een enthousiaste instructeur willen we, in een korte tijd veel van onze kennis als vaardigheden overbrengen bij de leerling tijdens de rijlessen. De prijs / kwaliteit verhouding willen we bereiken door; goede prijzen als effectieve rijlessen. En de leerling in één keer zelfverzekerd te kunnen laten slagen bij het CBR examen, zowel praktijk als theorie.

Wilt u contact met ons?
Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden u dan zo spoedig mogelijk! Indien u een vraag heeft over uw autorijles. Of wanneer u meer over een onderwerp wilt weten. Laat dan uw gegevens & bericht achter. Binnen 24 uur krijgt u dan reactie van ons.

CBR examen locaties?
Rijschool Keller doet bij de volgende CBR examen locaties examen. Zaandam,Hoorn,Alkmaar,Haarlem.

Mail: [email protected]
Tel: 06 108 18 806
Website: www.rijschoolkeller.nl

Rijschool, Zaandam, Oostzaan, Purmerend, Alkmaar, Uitgeest, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk, Amsterdam, Krommenie, Assendelft, Haarlem, Koog aan de Zaan, beginnen met autorijlessen, CBR theorie examen, gezondheids-verklaring, goedkope autorijschool, gratis proefles, auto rijbewijs halen, rijles-pakketten, rijlessen, tussentijdse-toets.

RijschoolKeller

Rijschool

Adres

triatlon, 46
1567 JG ASSENDELFT

Contact

Tel. 0610818806
E-mail [email protected]
Website https://www.rijschoolkeller.nl/

Gegevens aanpassen