Hulpmiddelwereld

Locatie op kaart niet juist?

Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan- en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen.

Hulpmiddelwereld is in 2009 opgericht met als doel het aanbieden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Vaak kunnen eenvoudige hulpmiddelen als een rollator, grijper of wandbeugel een wereld van verschil betekenen. Onze producten kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten.

Door de jaren heen hebben wij ons assortiment aan ADL- Hulpmiddelen voortdurend uitgebreid. De hulpmiddelen op onze website zijn met zorg voor u geselecteerd. Uit het beschikbare aanbod hebben wij de beste kwaliteit voor u geselecteerd.

Uiteraard is niet alleen het assortiment van belang. Zeker zo belangrijk vinden wij het om u te voorzien van advies bij de aanschaf van uw hulpmiddel. Hierbij maken wij gebruik van de kennis van ergo- en fysiotherapeuten en adviseren wij u op basis van de ervaringen van onze klanten met dit specifieke hulpmiddel.

Inmiddels is Hulpmiddelwereld uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van Hulpmiddelen. Niet alleen particulieren, maar ook veel ergo- en fysiotherapeuten weten ons te vinden. Speciaal voor zorgprofessionals en instellingen bieden wij een zakelijk account aan.

Mocht u meer over ons willen weten, dan bel ons gerust.

Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld

Interieur

Adres

Weerhuisweg 4
6226 NC MAASTRICHT

Contact

Tel. 0880080100
Website https://www.hulpmiddelwereld.nl/

Gegevens aanpassen