ANWB Rijopleiding Assen

Locatie op kaart niet juist?

Heb jij de drive om je rijbewijs snel en in één keer te halen? Dan zit je hier goed! Bij onze ANWB rijschool in Assen ben je verzekerd van een unieke lesmethode en ervaren rijinstructeurs. Wij zorgen dat jij binnen de kortste keren zelfstandig en helemaal voorbereid de weg op kan. Zo biedt onze rijschool in Assen een bewezen rijopleiding aanpak waarop jij kunt vertrouwen. Dus of je nou kiest voor reguliere rijlessen of een spoedcursus van tien dagen, wij bieden de betrouwbare aanpak die jou op weg helpt.

Natuurlijk ben je benieuwd hoeveel rijlessen je nodig hebt als je gaat starten. Daarom starten onze rijlessen in Assen met een proefles onder begeleiding van een ervaren instructeur. Na afloop geven we je direct een persoonlijk lesadvies met daarin het aantal autorijlessen dat wij verwachten dat je nodig hebt. Ook vind je in dit advies de punten waar je al goed op scoort en waar nog extra aandacht nodig is. Een bewezen succesvolle lesmethode waarmee al meer dan 100.000 jongeren snel hun rijbewijs hebben gehaald.

Wil je meer informatie over de ANWB rijschool in Assen? Ben je benieuwd hoe de rijlessen in z’n werk gaan? Of wil je je rijbewijs halen bij de ANWB? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Rijschool, rijopleiding, rijlessen in Assen

ANWB Rijopleiding Assen

Rijschool

Adres

Aziëweg 26
9407 TC ASSEN

Contact

Tel. 050 205 3100
Website https://www.anwb.nl/auto/rijbewijs/rijschool-assen

Gegevens aanpassen