Scheurwater Kozijnen

Locatie op kaart niet juist?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof kozijnen. Dit omdat zij kiezen voor duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid. Scheurwater Culemborg verzekert met kunststof kozijnen van en WERU een maximale isolatie, minimaal onderhoud, veiligheid en optimaal woongenot. Sinds dertig jaar plaatst Scheurwater kunststof kozijnen in Culemborg en wijde omtrek in de regio Utrecht, Zuid-Holland en de Betuwe in Gelderland. De kozijnen die Scheurwater Culemborg dertig jaar geleden plaatste, zien er nog altijd als nieuw uit.

Ondanks dat de kunststof kozijnen erg populair zijn, hebben de houten kozijnen ook zeker pluspunten. Dankzij de vele kwaliteitsontwikkelingen bij houten kozijnen, maken steeds meer mensen de keuze voor hout.

Scheurwater levert en plaatst al meer dan 30 jaar zowel enkel als dubbel glas. In onze eigen werkplaats maken onze medewerkers enkelglas op maat. Van dubbelglas voor uw schuifpui, tot het glas in uw fotolijstje kunt u bij Scheurwater terecht.

Scheurwater heeft diverse keurmerken om de kwaliteit van de geleverde producten op de allerhoogste kwaliteit te houden. Ook is de garantie op de geleverde producten goed geregeld omdat Scheurwater samenwerkt met grote leveranciers zoals het Duitse WERU. Deze fabrikant van kunststof kozijnen weet zich al tientallen jaren te bewijzen als een betrouwbare partner en leverancier. De kwaliteit van WERU is erg hoog en ook wat betreft de garantie op de geleverde producten zit bij het grote en stabiele bedrijf WERU goed.

Kunststof ramen en deuren, hard hout, aluminium terrasoverkappingen, glas, dakkapellen, schuifpuien, raamdecoratie, gevelbekleding, Weru, Gealan, Keje, Keralit, Milin

Scheurwater Kozijnen

Interieur

Adres

Pascalweg 4 c, 5
4104 BG CULEMBORG

Contact

Tel. 0345-512678
E-mail info@scheurwater-kozijnen.nl
Website www.scheurwater-kozijnen.nl

Gegevens aanpassen