Locatie op kaart niet juist?

Camping de Peel is een kleine kindvriendelijke familiecamping gelegen in Asten, op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Onze camping heeft een grote diversiteit aan verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin met o.a een trampoline en trapskelters. Hierbij is er ook een dierenweide aanwezig waar de kippen en geitjes gevoed mogen worden! Tijdens de zomervakantie is tevens ons zwembad geopend.

Op het terrein van Camping De Peel is van alles te doen. In de directe omgeving van de familiecamping in Brabant zijn echter ook allerlei activiteiten en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat bestond uit een groot moerassig gebied dat een natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg. De Limburgse band 'Rowwen Hèze' zingt over dit romantische landschap in haar liederen. Vandaag de dag bestaat het peelgebied uit een afwisseling tussen natuur en cultuurhistorie dat een ideale omgeving vormt voor o.a. fiets- en wandel uitstapjes.

Camping De Peel is er alles aan gelegen om u een geslaagde kampeervakantie te verzorgen. Wij zien graag vrolijke en tevreden gasten op onze camping, en goed weer speelt daar natuurlijk een grote rol bij.

Mocht u eerder willen vertrekken door slecht weer of andere niet voorziene omstandigheden, dan kunt u bij ons op een later tijdstip terugkomen om de resterende dagen in te halen. Zo is een mooie vakantie gegarandeerd!

camping, camper

Camping De Peel

Vakantie

Adres

Behelp 13
5725 TG HEUSDEN GEM ASTEN

Contact

Tel. 0493 693 222
Website www.campingdepeel.nl/

Gegevens aanpassen