Locatie op kaart niet juist?

Bij ons staat de cliënt centraal. Alles moet om u draaien. Heeft u een vraag over een gaande zorgproces die is gelinkt aan ons? Dan zoeken wij dit met alle liefde voor u uit. Maar ook met algemene vragen waar u zich geen raad mee weet kunnen wij u op weg mee helpen, om u bij de juiste instantie te krijgen.

Wij staan voor laagdrempelige zorg. Dit betekent dat u met een simpel telefoontje kunt laten weten dat u graag zorg zou willen ontvangen. Het liefst zouden wij iedereen helpen die bij ons aanklopt voor hulp, echter zijn hier bepaalde procedures aan gebonden. Deze lichten wij graag toe tijdens een intakegesprek.

D.O.Z. Thuiszorg gelooft erin om de maatschappij te ondersteunen met giften en sponsoring. Dit omdat wij van mening zijn dat je zaait wat je oogst.

Zo sponsoren wij onder andere West 010 Gym. Deze gym probeert jongeren, jongvolwassenen en volwassenen in de buurt te prikkelen door ze zelfverdedigingslessen aan te bieden in de vorm van kickboxing.

De lessen resulteren niet alleen in meer zelfvertrouwen, maar ook een kalmere geest door alle energie, zowel negatief als positief een uitlaatklep te bieden waardoor het lichaam zich kan ontladen. Dit zorgt ervoor dat de maatschappij productievere geesten in haar kringen heeft. Dit is natuurlijk geweldig en daar zijn wij erg trots op.

Zet hem op jongens! Ush!

Thuiszorg, rotterdam, huishoudelijk hulp

D.O.Z. Thuiszorg

Gezondheidszorg

Adres

Putselaan 64
3074 JC ROTTERDAM

Contact

Tel. +31102449838
Website www.dozthuiszorg.nl/

Gegevens aanpassen