Locatie op kaart niet juist?

LoyalBrand vertegenwoordigd het merk Herman Miller. Een goede bureaustoel is nodig voor comfort en betere productiviteit.

Herman Miller ken je vast vanwege de ergonomische bureaustoelen. Waar komt de naam Herman Miller vandaan? Herman Miller was een zakenman uit West Michigan die zijn schoonzoon, D.J. De Pree, heeft geholpen bij het kopen van de Michigan Star Furniture Company in 1923. De Pree was al sinds hij werd aangenomen als een kantoorklerk in 1909 in dienst van het bedrijf, dat werd opgericht in 1905.

Het is onze passie het merk Herman Miller zo te vertegenwoordigen dat al het goede samenkomt. We brengen de betere wereld naar je toe (zie het Beter World Report van Herman Miller). Je brengt vele uren per dag door op kantoormeubilair dus het is essentieel dat dit goed aansluit op wat je nodig hebt. Het motiveert ons om je hiervan bewust te maken en er daarmee voor te zorgen dat je werknemers optimaal presteren.

bureaustoel, kantoormeubelen, kantoorinrichting, stoel, herman miller, herman miller producten, herman miller bureaustoel

LoyalBrand

Kantoor

Adres

Linnaeusstraat
1092 CK AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-2440962
E-mail [email protected]
Website loyalbrand.network/

Gegevens aanpassen