nationalebezwaarbalieuitkeringen

Locatie op kaart niet juist?

Professionele, juridische hulp nodig op het gebied van uitkeringen? Om bijvoorbeeld bezwaar aan te tekenen? Dan bent u bij de Nationale Bezwaarbalie Uitkeringen aan het juiste adres! Onze juristen staan graag voor u klaar.

Vanuit de doelstelling dat de juridische dienstverlening in uitkeringszaken nog beter kan en voor iedere rechtszoekende met zijn individuele situatie toegankelijk moet zijn, is in 2017 op initiatief van een juristenkantoor dat gespecialiseerd is in uitkeringskwesties de Nationale Bezwaarbalie Uitkeringen opgericht.

De Nationale Bezwaarbalie uitkeringen is een landelijk netwerk van onafhankelijke juristen die gevestigd zijn door heel Nederland. De juristen van de Nationale Bezwaarbalie Uitkeringen zijn gespecialiseerd in uitkeringszaken, met name: Ziektewetuitkering, WIA-uitkering, WGA-uitkering, IVA-uitkering en WW-uitkering. Onze juristen staan garant voor deskundigheid, betrouwbaarheid, professionaliteit, bereikbaarheid, effectiviteit en voldoende praktijkervaring in uitkeringskwesties.

U komt in de ziektewet terecht als u arbeidsongeschikt bent en geen werkgever heeft die uw loon kan doorbetalen. Het gaat om de navolgende gevallen: Uw arbeidsovereenkomst of uitzendovereenkomst eindigt tijdens uw ziekte. U bent ziek geworden binnen 4 weken na afloop van uw arbeidsovereenkomst. U heeft een WW-uitkering en bent ziek. U heeft een WIA- WAO, Wajong-, of WAZ-uitkering en u bent ziek. U bent vrijwilliger verzekerd voor de Ziektewet. U heeft maximaal 104 weken recht op een Ziektewetuitkering. De ziektewetuitkering stopt op het moment dat u arbeidsgeschikt bent bevonden of wanneer u na de eerstejaars ziektewetbeoordeling meer dan 65% van uw oude loon kunt verdienen voordat u arbeidsongeschikt werd. Binnen de ziektewetuitkering doen zich de navolgende situaties voor: Herstelbesluit in het eerste ziektejaar. Eerstejaars ziektewetbeoordeling. Herstelbesluit na eerstejaars ziektewetbeoordeling. Toetsing verbetering belastbaarheid tweede ziektejaar. Direct hulp bij uw uitkeringsprobleem Stel ons uw vraag en een uitkeringsjurist neemt nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk. Spreek direct met een jurist, bel: 085 049 24 37 (lokaal tarief).

nationalebezwaarbalieuitkeringen

Jurist

Adres

boutenslaan 2
5615 CW EINDHOVEN

Contact

Tel. 085-0492437
Fax 0850492431
E-mail info@nationalebezwaarbalieuitkeringen.nl
Website www.nationalebezwaarbalieuitkeringen.nl

Gegevens aanpassen