Laminaat-Plaza

Locatie op kaart niet juist?

Laminaat Plaza is de webshop voor goedkoop laminaat in Almere. Wij bezorgen en leggen laminaat en PVC vloeren door heel Nederland. Kom langs in onze showroom, we zijn 7 dagen per week geopend.

Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zo’n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar dat het veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van de laminaatvloeren uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u vrijwel geen verschil ziet met een echte houten vloer. Verder heeft u met een laminaatvloer een zeer slijtvaste ondergrond die bestand is tegen krassen. Voor de ideale afwerking heeft Laminaat-plaza voor iedere laminaatvloer bijpassende plinten en ondervloeren. Raadpleeg gerust onze medewerkers voor een advies over de afwerking van uw laminaat.

Bezoek onze ruime showroom in Almere om ons grote assortiment met laminaat en PVC vloeren te bekijken. We hebben meer dan 100.000 vierkante meter voorraad met de mooiste laminaatsoorten van Europese topmerken voor de laagste prijs van Nederland. Alle vloeren komen optimaal tot hun recht waardoor u een goed idee krijgt van de ideale vloer voor uw woning. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke service. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende soorten laminaat en PVC en helpen u bij het vinden van uw droomvloer.

laminaat almere

Laminaat-Plaza

Interieur

Adres

Markerkant 10-25
1316 AB ALMERE

Contact

Tel. 036-5247579
Website https://www.laminaat-plaza.nl/

Gegevens aanpassen