Valente - SI Coffee Solutions

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn VALENTE (eerder bekend als SI Coffee Solutions), een landelijk actieve onderneming dat als doel heeft om zowel in de horeca als het bedrijfsleven en overige instanties “de juiste koffie- en theebeleving” in te vullen. Met ons uitgebreide productportfolio van machines, ingrediënten en toebehoren zijn wij in staat om voor iedere wens op het gebied van warme drankvoorzieningen, de juiste oplossing te bieden. Onze producten zijn vervaardigd vanuit de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard, met als doel u als klant diezelfde kwaliteit en bijpassende service te bieden. Wij geloven er namelijk in dat uw medewerkers, gasten en klanten recht hebben op “de juiste koffie- en theebeleving” bij u op locatie! Als partner staan wij graag voor u klaar om die beleving samen met u in te vullen.

Bij Valente, eerder bekend als SI Coffee Solutions, kunt u terecht voor complete oplossingen op het gebied van warme dranken.

Of het nu gaat om een “kleine” thuismachine of om grote volumes voor bijvoorbeeld een congres, wij kunnen u de juiste machine leveren. Deze machine kunt u bij ons kopen of wanneer het u beter past leasen/huren.

Naast de verschillende apparaten hebben wij ook ingrediënten en toebehoren welke wij leveren onder ons eigen merk VALENTE. Hierbij kunt u denken aan koffiebonen, gemalen koffie, instant koffie, thee, koffie-verrijkers maar ook reinigingsmiddelen.

Kijk eens rond op onze website of bel ons voor een afspraak.

Telefoon: 040 284 00 66

Email: info@valente.nl

Bereikbaar: Ma t/m Zon, 24/7

Koffie, solutions, partner

Valente - SI Coffee Solutions

Catering

Adres

Den binnen 3
5674 TW NUENEN

Contact

Tel. 040 284 00 66
E-mail valente@artikel-plaatsen.nl
Website https://www.valente.nl/

Gegevens aanpassen